telT: 0599 491 78 | M: 041 708 276, 040 172 505 |mail

Komarniki

Komarniki

 

KOMARNIKI - ZAŠČITA ZA VAŠ DOM


Izberite prave komarnike za optimalno zaščito

Komarniki so danes postali resnično nepogrešljiv del naših oken. Z njihovo pomočjo se ubranimo nadležnega mrčesa, ki nam krati spanec in lahko brezskrbno uživamo v toplih poletnih nočeh. V podjetju Interalta vam nudimo širok nabor različnih komarnikov, ki bodo zadostila vsem vašim željam in potrebam. Oglejte si našo bogato ponudbo komarnikov v različnih barvah, materialih in izvedbah. V naši ponudbi boste nedvomno našli prave komarnike za vaš dom ali poslovni prostor. Za več informacij pa nas pokličite ali obiščite in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri.
Rolo komarniki

To so izjemno priljubljeni komarniki, primerni za prav vsak dom. S svojo prilagodljivostjo omogočajo, da ga namestite na vsako okno, uporabite pa samo tam in takrat,ko je to potrebno. S svojo diskretnostjo ne bodo kazili izgleda vašega doma, saj jih boste lahko enostavno pospravili, kadar jih ne boste potrebovali. Enostavna in praktična rešitev za dom, poslovni prostor ali počitniško hišico.

komarniki rolo

Drsni komarniki

Če radi uživate na terasi, bo drsni komarnik idealna rešitev za vas. Enostavno zaprite pot mrčesu v vaš dom z drsnimi komarniki, ki so idealna rešitev za balkonska vrata in ostale večje okenske odprtine. Enostavna uporaba in diskreten dizajn, ki se poda k prav vsaki arhitekturni rešitvi.

komarniki drsni

Krilni komarniki

Za balkonska vrata ali vhodna vrata, kjer koli vam nadležni mrčes uhaja v vaš dom, uporabite krilne komarnike. Tovrstni komarniki vam bodo zagotovili udobje in zaščito v vašem domu. S svojo preprosto uporabo vam bodo omogočili hkratno zaščito pred mrčesom in možnost zračenja prostorov, ne da bi bil prostor popolnoma odprt. Tudi vaš domači ljubljenček ne bo kar tako pobegnil, če bo na vratih nameščen krilni komarnik.

komarniki krilni

Fiksni komarniki

Za večja okna, kjer ne potrebujete pogostega prehoda, je idealna rešitev fiksni komarnik. Tovrstni komarniki so diskretni in vam omogočajo zelo enostavno uporabo. Vedno vas ščitijo pred nadležnim mrčesom in nikoli ne boste rabili razmišljati, ali je komarnik nameščen ali ne. Preprosto odprite okno in uživajte v svežem poletnem zraku.

komarniki fiksni

Za več informacij nam pišite ali nas obiščite. Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali pri izbiri idealnih komarnikov za vaš dom. Pri nas so vam na voljo komarniki najrazličnejših dimenzij, oblik in barv in vsakdo bo našel idelano rešitev zase in za svoj dom. Svetovali vam bomo pri izbiri idealnega modela, barve, pri izbiri najprimernejšega materiala mrežice in pri vsem ostalem. Obiščite nas in se prepričajte v našo bogato ponudbo, konkurenčne cene, strokovnost in prijaznost.