telT: 0599 491 78 | M: 041 708 276, 040 172 505 |mail

PVC OKNA INTERALTA - ZANESLJIVA IN DOLGOROČNA


Izberite vrhunska PVC okna Interalta za vaš dom.

PVC okna Interalta vam nudijo najboljšo toplotno izolacijo vašega doma. Izbirate lahko med široko paleto barv, ki bodo polepšala vaš dom in ga naredila lepega in prijaznega. Vrhunska PVC okna Interalta vam zagotavljajo prijetno bivanje in nizke stroške ogrevanja vašega doma. Preverite različne modele PVC oken in izberite prava PVC okna za vaš dom. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri.

  • PVC-okna-1
  • PVC-okna-2
  • PVC-okna-3
  • PVC-okna-4
  • PVC-okna-6
  • PVC-okna-7
  • PVC-okna-8
  • PVC-okna-9

PVC okna za manjše toplotne izgube

Kakovostna visoko energijsko učinkovita PVC okna Interalta bodo v vašem domu bistveno znižali stroške ogrevanja in hlajenja prostorov. Izberite najboljša okna za vaš dom. Vrhunska okna Interalta so zasnovana tako, da omogočajo največje udobje bivanja in najvišje energijske prihranke.

Predstavljamo vam PVC okna Interalta. Izberite model in s klikom na sličito boste izvedeli več!

 

Pri izbiri novih oken je zato potrebno upoštevati lastnosti, ki resnično vplivajo na kakovost okna, s tem pa tudi na udobje bivanja ter z njim povezane stroške. Nujno je, da izberete okna, ki nudijo dolgoročno vzdržljivost ter dolgo življenjsko dobo z minimalno količino vzdrževanja. Nikar ne pozabite niti na odlično soočanje z zunanjimi vplivi, temperaturami ter padavinami ter na visoko toplotno izolativnost. Vse to in še več vam lahko ponudijo PVC okna Interalta! Prav gotovo boste med različnimi modeli visoko kakovostnih oken lahko izbrali tiste, ki ustrezajo vašemu načinu življenja ter lastnosti zgradbe.

Obiščite nas ali nam pišite in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri optimalnih PVC oken za vaš dom.

pvc okna

 

Osnovni pojmi, ki jih je pred nakupom priporočljivo poznati

Vsako okno je sestavljeno iz več različnih delov. Izdelano je iz trdnega okvirja, ki se ga vgradi v zid. V njem je nameščeno krilo PVC okna. Slednje omogoča odpiranje na več različnih načinov. Energijsko varčni okvirji imajo običajno vsaj 70 mm debeline.  Okenski profil označuje konstrukcijo okvirja ter krila skupaj. Osnovo PVC oken oz. njihovih profilov predstavljajo širina komor, debelina zunanjih sten, gradbena globina, tesnila itd.  Komore so zračne poti znotraj okenskega profila, ki imajo velik vpliv na izolativnost. Večje število komor v profilu zato pomeni tudi boljšo toplotno in zvočno izolativnost. V profilu se nahaja tudi ojačitev.

Spodaj vam predstavljamo nekaj osnovnih modelov oken Interalta:

PVC okna uporabnikom prinašajo mnogo prednosti

Mnogo ljudi se dandanes odloča ravno za okna iz umetnih materialov, saj prinašajo mnoge prednosti na najrazličnejših področjih. Vzdrževanja tako rekoč ne potrebujejo (izognili se boste barvanju, lakiranju), odporna so na vse vremenske vplive, imajo izjemno življenjsko dobo, posameznim uporabnikom pa so na voljo po izredno ugodnih cenah.

Vsekakor predstavljajo ravno PVC okna izjemno moder nakup, saj boste z njimi storili nov korak k nižanju stroškov ogrevanja, pa tudi hlajenja v poletnih mesecih. So vsestransko uporabna – vgradite jih lahko tako v poslovne kot bivalne ali industrijske prostore. Prednost prinaša tudi dejstvo, da so dostopna v različnih barvah. Tako jih lahko prilagodite barvi fasade ali pa z njimi preprosto nekoliko popestrite zunanji izgled vašega objekta. Če se vaša zgradba nahaja v urbaniziranem okolju, vas bodo PVC okna razveselila tudi z odlično zvočno izolacijo.

Kaj pa menjava? Tudi slednja je popolnoma enostavna! V podjetju Interalta poskrbimo tudi za kakovostno montažo in morebitni servis naših izdelkov. PVC okna je mogoče montirati hitro ter postopoma. Tako se izognemo tudi toplotnim izgubam.

Trocal logo    profine logo     winkhaus    Hoppe AG logo.svg    hautau 360x115