telT: 0599 491 78 | M: 041 708 276, 040 172 505 |mail

INTERALTA ... ZANESLJIVA IN DOLGOROČNA NALOŽBA


Pri podjetju INTERALTA slovimo po visoko kakovostnih in kvalitetnih izdelkih. Specializirani smo za izdelavo PVC/ALU stavbnega pohištva ter njegovih dodatkov. Vizija našega podjetja je, da bi postali vodilni na področju proizvodnje, dobave in montaže PVC in aluminj oken in vrat za področje Slovenije. Vodilo vsega našega ustvarjanja pa je vrhunska kakovost ter hitra odzivnost in strokovnost.

Svoji viziji že več kot 15 let trdno sledimo tako, da se danes lahko pohvalimo z lastno proizvodnjo, ki nam omogoča hitro dobavo in popolno neodvisnost od drugih dobaviteljev. S spojitvijo aluminija in plastike pa smo segli tja, kamor drugi ne morejo.

Vsi naši izdelki so visoko kakovostni in opazni, ne samo da vam bodo v ponos z njimi boste zadovoljni in drugačni.

Preverite ponudbo PVC oken in aluminij oken ter PVC vrat. Navdušila vas bo njihova izpopolnjenost in estetski dizajn. Garantinamo vam dolgo življensko dobo naših produktov na račun izjemne trdnosti in odpornosti proti škodljivim kemičnim vplivom in mehanskim poškodbam. Vsi naši izdelki so enostavno vgradljivi, izredno obstojni in brez potrebe po vzdrževalnih delih. Toplotne in zvočne karakteristike pa ustrezajo varčnim nizko energijskim standardom.

Ker so PVC okna in PVC vrata INTERALTA izdelana v Sloveniji vam zagotavljamo svoj lastni servis ugodno ceno ter garancijo na kakovost.

Trocal logo    profine logo     winkhaus    Hoppe AG logo.svg    hautau 360x115