telT: 0599 491 78 | M: 041 708 276, 040 172 505 |mail

Rolete

Rolete

ROLETE Interalta – Zanesljiva zaščita pred vremenom in vsiljivci


Izberite prave rolete za vaš dom

Rolete so idealna zaščita vašega doma. Ščitijo vas pred vremenskimi vplivi, tako pred vročino kot pred mrazom in ostalimi vremenskimi nevšečnostmi. Poleg tega so tudi idealna zaščita pred neželenimi pogledi sosedov in odlična mehanska zaščita pred poskusi vlomilcev.

Najpogosteje uporabljeni materiali so PVC in aluminij. PVC rolete so cenovno ugodnejša rešitev, aluminijaste rolete pa poleg kakovostnejšega izgleda nudijo tudi bistveno boljšo toplotno izolacijo, saj so polnjene s poliuretansko peno, kar bistveno povečuje njihovo izolacijsko sposobnost.Nadokenski sistem

Najpogostejši roletni sistem so tako imenovane nadokenske rolete. Tovrstni sistem se uporablja predvsem pri novogradnjah, omogoča pa dovršen končni izgled ter nudi odlične izolacijske lastnosti. Nadokenski sistem se vgradi skupaj z oknom, se popolnoma skrije pod fasado in omogoča odličen izgled objekta.

Nadokenske rolete

 

Predokenski sistem

Drugi zelo pogost sistem pa so predokenske rolete. Tovrstni sistem se predvsem uporablja pri sanacijah stavb ali pa pri projektih, kjer rolete niso bile predvidene. Predokenski sistem se lahko uporabi kadarkoli, saj je montaža zelo preprosta in čista ter ne posega v strukturo stavbe in ne povzroča dodatnih toplotnih mostov, ki bi negativno vplivali na izolacijske vrednosti objekta. S tovrstnim sistemom boste vaš objekt odlično zaščitili pred zunanjimi vplivi, poleg tega pa se bo zelo povečala izolacija objekta, zmanjšali se bodo stroški ogrevanja in hlajenja ter vaš vpliv na okolje.

Predokenske rolete

 

Izberite svoj stil

Rolete za vaš dom lahko izbirate v neskončnih barvnih možnostih, lahko se odločite za bolj enostavne PVC rolete, ki so cenovno zelo dostopne, ali pa za zahtevnejše. Aluminijaste modele, ki poleg vrhunskega dizajna nudijo tudi izboljšano toplotno zaščito in bistveno povečujejo izolacijo objekta.

Nadokenske rolete barve

 

Obiščite nas za več informacij in najugodnejšo ponudbo

V podjetju Interalta vam je na voljo izjemno širok izbor različnih rolet, ki vam bodo omogočile popolno svobodo in kreativnost pri izbiri. Rolete so namreč tudi pomemben arhitekturni element, ki vaš objekt lahko spremeni v pravo arhitekturno mojstrovino.

Posvetujte se z našimi strokovnjaki o najbolj optimalni rešitvi za vaš dom. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri izbiri najboljše rešitve senčenja za vaš dom. Pokličite nas ali pa nam pišite za več informacij in z veseljem vam bomo pomagali pri izboru najbolj primernega sistema za vaš dom ali poslovni prostor.