telT: 0599 491 78 | M: 041 708 276, 040 172 505 |mail

OKNA AluFusion

AluFusion okna nove generacije


TROCAL AluFusion

TROCAL AluFusion pripada novi generaciji oken. Poleg poznanih funkcij aluminijaste pokrivne maske predstavlja prednost še v gibljivem stiku aluminijastega funkcionalnega profila s plastičnim okenskim krilom, s čimer se poslavljajo zasteklitvene letvice. Rešitev pomeni popolno uigranost kovine in umetne mase, ki je nastala z združitvijo aluminija in umetne mase.

alufusion-okna

OKNA TROCAL AluFusion so popolna rešitev za vse vrste gradenj pri katerih želite plemenit videz, stabilnost aluminijastega profila in odličnost toplotne izolacije, ki jo nudi umetna - pvc masa.

Okna Trocal AluFusion nudijo popolno protihrupno zaščito, ki je aluminij sam ne more ponuditi.

Zaradi svoje izvrstne statike je OKNO TROCAL AluFusion primerno za velike okenske površine, vse do višine 3,5 m. Razmerje, v katerem sta aluminij in plastika zdaj povezana na edinstven, nadvse gospodaren način.Z nakupom in porabo energije so okna usmerjena že daleč v prihodnosti. Okna, ki vam bodo služila celo življensko dobo.

PREDNOSTI oken AluFusion

    - popolna estetika
    - barvna raznolikost
    - ekstremna stabilnost
    - elegantno in moderno
    - v korak s časom
    - nova tehnologija
    - primerno za pasivne hiše
    - gibljiva krilna vrata vse do višine 2,5m
    - dokazana zvočna izolacija do 47 dB
    - toplotna izolacija mogoča do varčevalne U-vrednosti (koeficient toplotnega prehoda) 0,8W/m2K
    - omogoča prostorsko visoke konstrukcije
    - možnost okenskih fasad
    - površinam primerno oblikovanje, s katerim se ponaša aluminij

Izboljšana toplotna izolacija oken z optimalnimi termičnimi lastnostmi

Šestkomorna tehnologija je ne le v profilih temveč v vseh funkcionalnih ravneh. Komore so dimenzionirane za optimalno toplotno izolacijo. Tri tesnilne ravni s sredinskim tesnilom zagotavljajo dobro tesnost proti dežju, vetru in odlično zvočno izolacijo.
Izboljšane Uw vrednosti, manj kondenzacije in večje temperature površine za večje udobje. Manjše vidne linije za več vpadajoče svetlobe. Visokoizolativno sredinsko tesnilo.

Zanesljiva trdnost in visoka strukturna celovitost oken

Okna so pritrjena preko posebnih komor v sekciji, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi. Unikatne satovne komore povečujejo stabilnost okna. Malo vzdrževanja zaradi notranjosti okna v sekciji, ki je zaščitena pred vremenskimi vplivi za sredinskim tesnilom. Več prostora in stabilnosti za zvočno izolacijo in varnost. AluClip sistem globine 88 m / 93 mm za maksimizirano zvočno izolacijo. 24–54 mm širok razpon zasteklitve za trojno in posebno funkcijsko zasteklitev. Zaščiteno okovje za optimalno zaščito pred vlomom.

 

Trocal logo    profine logo     winkhaus    Hoppe AG logo.svg    hautau 360x115