telT: 0599 491 78 | M: 041 708 276, 040 172 505 |mail

PVC okna Trocal InnoNova 70


PVC petkomorni okenski sistem Trocal InnoNova 70 z debelimi stenami, ki ustrezajo RAL standardom.

V okvirjih PVC oken se nahaja kvadratna čelna ojačitev, ki ponuja veliko statično stabilnost, kar je še posebaj pomembno pri oknih večjih dimenzij. Vijaki s katerimi je pritrjen okvir se skozi tri plasti plastike pričvrstijo na metalni okvir, kar zagotavlja visoko stabilnost.

Sistem PVC oken ima tri tesnila s katerimi se doseže vrhunska zaščita pred zunanjim hrupom in termično izolacijo (K = 1,1 W/m2K).

Srednje (tretje) tesnilopri PVC oknih poleg izboljšane izolacije ščiti okovje okna pred vlago in ostalimi zunanjimi vplivi iz okolja. Razporeditev komor profila omogoča montažo s posebnimi vijaki, skozi komore, ki so pnarejena posebaj v ta namen.

Osnovna zasteklitev PVC oken je dvoslojna 4/16/4 Low-E. Sistem je prilagojen za vgradnjo zunanjih rolet, novogradnjo ali adaptacijo starejših objektov. Osnovna barva je bela, izbirate pa lahko med ostalimi odtenki z RAL lestvice barv ali v imitaciji lesa - DecoStyle. Vrsta ojačitve profilov PVC oken TROCAL je odvisna od površine (PVC-izdelava bele barve, drugih barv ali v lesenem dekorju), velikosti okenskega elementa in situacije ob vgradnji okna. * Po želji je mogoče dobiti okna z zunanjim tesnilom.

PVC OKNA TROCAL - INNONOVA 70 vključuje pravilen okvir za sodobno vgradnjo oken. S PVC oknom TROCAL - INNONOVA 70 firma TROCAL ponovno dokazuje, da je možno izdelati sodobno PVC okno, ki ima še daljšo življensko dobo, je še varnejše za uporabo in ga je še lažje negovati. Novi profilni sistem preseneča uporabnike z mnogimi konstrukcijskimi značilnostmi. Razvojni tehniki podjetja TROCAL so v mnogih pogledih vgradili svoje dolgoletne izkušnje v ta inovativni okenski sistem. PVC OKNA TROCAL - INNONOVA 70 združuje prednosti zahtevane funkcionalnosti, opazne v celotni podobi okna in v detaljih. Na primer: nova namestitev notranjih vodov v obliki satovja v krilnem profilu preprečuje torzijski upogib, zato se poveča stabilnost in podaljša življenska doba profila. Z novim profilom PVC oken je mogoče izdelati tudi večje površine, na primer balkonska vrata. Dodatni profili s cevkastimi tesnili omogočajo močno tesnenje okna TROCAL - INNOVISION 70 na območju okenskega priključka. Edinstvena namestitev notranjih vodov preprečuje torzijski upogib, zato se okno tudi po večletni uporabi brez težav zapira in odpira. Sredinsko tesnilo nameščeno neposredno na okvir zaslonke, ki tudi ob močnem deževju preprečuje vdor vode in vlage. 20-milimetersko ležišče stekla dodatno skrbi za večjo toplotno izolacijo. PVC okna TROCAL - INNONOVA 70 imajo brezrežni spoj med okvirjem in okenskim krilom, zato je sistem optično zaprt. Zaradi ločene klinaste komore leži klin zunaj vodnega območja, zato vlaga ne more prodreti v steno. Vijačenje kotnih in škarjastih ležajev poteka preko treh PVC-stranic, zato da se poveča protivlomna varnost. Protivlomna namestitev, možna zaradi dveh PVC okenskih stranic, selahko še poveča s preprosto jekleno ojačitvijo. Popolna simbioza ekonomije in ekologije, ki se več kot izplača. Radi vam bomo svetovali vse v zvezi z izolacijskimi stekli z najboljšimi toplotno izolacijskimi vrednostmi. Toplotna izolacija Če želite posebno toplotno izolacijo, Vam TROCAL sedaj ponuja idealni okenski profil: PVC okna InnoNova 70 z vgradno globino 70mm z varčevalno vrednostjo 1,1Wm2K daleč preseže povprečne zahteve po toplotni izolaciji.

- Samo prvovrstna konstrukcija zagotavlja popolno funkcijo.
- Edinstvena razporeditev notranjih vodov v obliki satovja preprečuje torzijski upogib, kar zagotavlja nemoteno odpiranje in zapiranje oken tudi po večletni uporabi.
- Vijačenje kotnih in škarjastih ležajev poteka vedno preko treh PVC-stranic, zato da se poveča varnost uporabe in podaljša življenska doba oken.
- Varnostna okovja omogočajo večjo protivlomno varnost, ker vijačenje zapiralne pločevine poteka skozi dve PVC-stranici in kovino.

 

Trocal logo    profine logo     winkhaus    Hoppe AG logo.svg    hautau 360x115