telT: 0599 491 78 | M: 041 708 276, 040 172 505 |mail

Okenske police


spectrum-fensterbank

Sestavni del okna so okenske police, ki naredijo prostor še lepši.

Okenske police dajejo prijeten občutek udobnosti in so glavni zaključek vsakega okna.

PVC notranje okenske police so v sredini votle z več prekati, kar zagotavlja večjo trdnost. Obstojne so na vlago ter enostavne za čiščenje in neobčutljive na odrgnine. Okenske police so primerne za novogradnje, kakor tudi za prenove. Na voljo imate v več barvah.

Ponujamo vam tudi zunanje ali notranje police iz marmorja, v več barvah.Police ne vpijajo vode in so odporne na vse vremenske razmere (voda, kisline, soli, UV-žarke). Na vašo željo vam dobavimo in montiramo police drugih materialov ter oblik.

Granitne police

granit je zaradi svoje sestave zdaleč najpogostejši in tehnično tudi najpomembnejši kamen. Zaradi svoje strukture in barvne raznolikosti, svoje trdote (trdnosti) in časovne obstojnosti, je izredno primeren za notranje in zunanje površine, povsod kjer so mehanske in vremenske obremenitve najhujše.

Zunanje aluminijaste okenske police

so odporne proti vremenskim vplivom in so dolgo obstojne, zgornja površina je lakirana (bela, po želji barvni toni ral) ali eloksirana (natur ali srednje bronasta).

Barvni dekorji okenskih polic

Notranje police Kaindl

so izdelane iz stisnjenega lesa, ki je zlepljen z umetnimi smolami, z zunanje strani pa so obložene z melaminsko oblogo. Odporne so proti trohnenju, vlagi, neobčutljive na udarce, praske in odrgnine.

Klasična oblika okenske police

Polica Kaindl je enostavne klasične oblike in je primerna za vsak dom.

Vodoodporna okenska polica

Površina police je dodatno zaščitena, zato je odporna na vlago in na stike z vodo. Notranje okenske police Kaindl so narejene iz večplastne iverne plošče z vodoodporno površino. Polica je zaključena z robnim trakom v barvi police.

Lastnosti okense police

- Odporne proti vlagi
- Debelina: 1,9 cm
- Širina: do 50 cm
- Dolžina: do 405 cm

Trocal logo    profine logo     winkhaus    Hoppe AG logo.svg    hautau 360x115